ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)
ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)

اصلاح طلبان، سید محمد خاتمی، هاشمی رفسنجانی،جبهه سیاسی دوم خرداد

یادداشت برای مجتبی

به گمان من، مجموعه ای که با دست‌آویز اصلاح طلبی، به میدان سیاست قدم گذارد و به تصرف قدرت رسید، در زمان تسلط خود، تنها بد‌ترین نا‌به‌سامانی های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و گسترده‌ترین تظاهرات عوام فریبی را، به تاریخ سرزمین ما تحمیل کرد و تلخ‌ترین و بی‌ثمرترین جام تجربه‌ی ملی در ۱۵۰ سال اخیر را به کام مردم ریخت. اگر بنا را به تشخیص مردمی بگذاریم، که پیوسته قاضی نهایی و عادل تاریخ بوده‌اند، هم فرستادن حماسی خاتمی به مسند ریاست جمهوری و هم تحقیر صریح و جمعی او در آخرین نشستی که با دانش‌جویان دانشگاه تهران داشت، برای مورخ گواهی بزرگی باقی می‌گذارد که رفتار مردم با پشت کنندگان به نیازهای‌شان لاجرم بی رحمانه و خوارکننده‌ خواهد بود، چنان که زمزمه‌ی قدرشناسی نسبت به خدمت گزاران خود را از گهواره در گوش نوزادان می‌خوانند. اگر خاتمی موفق شد در کم‌تر از ۶ سال، خود را از آن جایگاه شاخص تاریخی، به موضع دو ساله‌ی اخیر برساند، که با بد‌‌ترین نوع بی‌اعتنایی مردمی رو به رو است، پس او را ناتوان‌ترین چهره ی سیاسی تاریخ معاصر ایران بدانیم زیرا ظواهر امر گواهی می‌دهد که مردم مایل‌اند حتی خاطره‌ی او را هم از یاد بزدایند و این بد‌ترین نوع ابراز نفرت تاریخی است، چنان که بومیان ممتاز شرق میانه یادمان کورش و داریوش و هخامنشیان را از حافظه‌ی تاریخی خود سترده‌اند.

از همین مقوله است ماجرای رفتار و گفتار تاریخی مردم با کروبی و رفسنجانی. آن‌ها پاسخ صریح و مستقیم و ماندنی خود را در ماجرای انتخابات مجلس دوره‌ی اخیر گرفتند که مفهوم روشن آن دور انداخته شدن به وسیله‌ی صاحبان آراء بود. اگر آن ها چندان مردم را باور ندارند و تا آن حد در درس آموزی تاریخی بی استعدادند که پس از رد شدن در آزمایش نمایندگی مجلس، باز هم به گمان تصرف کرسی ریاست جمهوری با تایید همان رای دهندگان افتاده‌اند، پس مفهوم مستقیم آن، بی اعتنایی لج‌بازانه به قضاوت عمومی است و درست به همین دلیل به جای توسل به اعتبار ملی، ناگزیر می‌شوند خوش خیالان در انتظار دریافت ماهانه‌ی۵۰ هزار تومانی و یا جوانان غیرسیاسی مشتاق اسکیت سواری را، با هزینه‌های گزاف، به گرد خویش بخوانند. اگر رفسنجانی در این اندازه نیز از محاسبات مصطلح فاصله گرفته و با شعور ملی درافتاده است که برای تصرف کرسی اقتدار، پیش چشم جمع، میلیاردها میلیارد از کیسه‌ی شخصی هزینه می‌کند، پس از فزط جدا ماندگی از خلق، تصور پیدایی این سئوال در ذهن عمومی را هم ندارد که از او بپرسند این سرمایه‌گذاریِ به راستی گزاف را به طمع چه سودی هزینه می‌کند؟! 

به یاد دارم که رفسنجانی پس از شکست در انتخابات پیشین مجلس و در اولین نماز جمعه ای که برگزار کرد، در پاسخ شعارهای گروهی که آن پیام «ما اهل کوفه نیستیم...» را تکرار می‌کردند، با تلخی کینه توزانه و خشمگینی گفت: «بله می‌دانم، شما اهل تهرانید!» که مفهوم مغایر آن چنین بود که از اهل کوفه هم بد‌ترید! تشخیص من این است که او از آن بی‌اعتنایی، سخت صدمه دیده و زخم خورده است و به دنبال فرصتی است تا از مردم انتقام بگیرد. اگر بار دیگر دست او به کرسی ریاست جمهوری برسد، با مسلط کردن حریص‌ترین و کثیف‌ترین و بی‌فرهنگ‌ترین بخش سرمایه داری، مهار از گرده ی عادی‌ترین اقشار اجتماعی خواهد گذراند.

به تجربه اثبات شده که اگر حجم ثروتی، از ظرفیت معمول آدمی فراتر رفت، باید از دارنده‌ی آن پرهیز کرد زیرا که محافظت از ثروت بسیار، آدمی را به پاسبانی از محافل همسو با منافع خویش وا می‌دارد، نیازمندان را خطری برای نقصان دارایی‌اش می‌بیند، به معاشرت با همقدران خود مشتاق می‌کند و حتی دین و ایمان را ابزار حفاظت اموال خود قرار می‌دهد. آیا ندیدیم که تکیه تبلیغاتی رفسنجانی بر دارندگان اتومبیل‌های لوکسی بود که عقیده‌ی اجتماعی خود را به او کرایه می‌دادند و در شهر می‌گرداندند و دخترکان نوجوان بدون حافظه تاریخی که به یاد نمی‌آوردند هم او بارها در خطبه های نماز جمعه، بد حجابان را با تعبیراتی شبیه فاحشه نواخته بود؟!!!
نتایج مرحله‌ی اول این انتخابات به روشنی تمایل عمومی را به برقراری عدالت اجتماعی نشان داد که تظاهری از تعهد به آن در شهردار دیده می‌شد. مردم باز هم یک بی آوازه‌ی دیگر را برمی کشند تا به آرزوهای آنان توجه کند. این خود تصویر روشنی است که آوازمندان کنونی، در محک ملی، و لااقل برابر تقاضای مساواتِ بیش‌تر، با ناخالصی و نقص ارزیابی شده‌اند و واویلا اگر به این پیام نیازمندانه‌ی مردمی هم، همچون آن درخواست اصلاح طلبی، بی‌اعتنایی کنند و بازیچه بگیرند، زیرا از آن پس مردم به استقلال و به قهر، مجری پیام ها و درخواست‌های خود خواهند شد.       
 
+ نوشته شده در 30 خرداد 1384 ساعت 6:31 توسط ناصر پورپیرار 

 

 http://wwww.naria.ir/view/1.aspx?id=347

 

 

 

 

 

افزوده شده در 21 اردیبهشت 1392 :  

چند یادداشت مرتبط :  

 

 

در مورد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران،جنبش سبز،کروبی

 

نزاع PAN ها بر سر نام خلیج فارس/عربی/اسلامی/اتحاد/برادری/پارسی

 

صدام حسین و نگاهی بین المللی به او - صدام حسین از زاویه ای دیگر

 

دو مقاله در مورد انتخابات نهم ریاست جمهوری ایران-دکتر احمدی نژاد

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد